Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 12 jun 2016 / 11:20 uur

RTL 4 komt met eigen variant op ‘Heel Holland Bakt’

Kun jij ook niet wachten tot ‘Heel Holland Bakt’ weer op televisie is? Dan is er goed nieuws: RTL 4 komt namelijk met een eigen variant van het bakprogramma op hun familiezender.

De komst van het bakprogramma is door RTL 4 zelf bekendgemaakt. In het televisieprogramma, waar de naam nog niet bekend van is, gaan verschillende duo’s strijden om de beste bruidstaart. „In het bakprogramma volgen wij iedere aflevering één koppel dat gaat trouwen en een aantal bakduo’s. De bakduo’s gaan voor het koppel aan de slag om de mooiste en meest persoonlijke bruidstaart te maken”, aldus de producent van het gloednieuwe RTL programma.

Blue Circle

Naast taartenbaksels is er nog een overeenkomst tussen het RTL 4 programma en de kijkcijferhit van NPO 1: producent Blue Circle neemt – net als de productie van Heel Holland Bakt – ook de productie van het RTL 4 bakprogramma op zich.

Opnames voor het nieuwe programma moeten nog worden gemaakt en staan gepland voor juni t/m september. Zowel bruidsparen als bakduo’s kunnen zich nog opgeven via deze website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
RTL 4 komt met eigen variant op ‘Heel Holland Bakt’
Sluiten