Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 24 jun 2016 / 08:14 uur

Recensie: Coldplay viert het leven in de ArenA

Wat? Coldplay
Waar? Amsterdam ArenA
Wanneer? 23 juni
Waardering? 5 van de 5 sterren

Er zijn net zo veel mensen die Coldplay haten als er mensen zijn die er mee weglopen. Benieuwd hoeveel mensen van de eerste naar de tweede groep zouden overlopen mochten ze verplicht een concert van de succesvolle popband rond Chris Martin moeten bijwonen. Niet weinig waarschijnlijk.

Afvinken

Want Coldplay live is een geweldige belevenis. Zo een die je snel moet afvinken mocht hij nog onafgevinkt op je bucketlist staan. De Britse band gooit zijn ziel en zaligheid in de strijd en kan uitpakken met, nog steeds het belangrijkst van al, een setlist vol prachtige nummers. Het is een mix van ballads (Fix You, In My Place) en euforische pop met soms een vleugje dance (Viva La Vida en hoogtepunt annex volksfeest A Sky Full Of Stars).

Kerstboom

Dankzij de bij de ingang uitgedeelde lichtgevende polsbandjes licht de Amsterdam Arena, vorige week nog verguisd vanwege het slechte geluid bij de show van Rihanna, geregeld op als een waanzinnige kerstboom. Coldplay viert het leven, inclusief een enorme hoeveelheid ballonnen, laserstralen en confetti.

XL

Haters zullen zeggen dat ze liever naar een concert gaan dan naar een kinderfeestje XL, maar ja, die waren er dan ook niet bij donderdagavond. Dan hadden ze wel anders gepiept.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Recensie: Coldplay viert het leven in de ArenA
Sluiten