Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 3 jun 2016 / 09:24 uur

Na Taylor en Calvin, nu ook Gigi en Zayn uit elkaar

Het is de week van de Hollywood break-ups. Daar lijkt het althans verdacht veel op nu na Calvin Harris en Taylor Swift ook de half-Nederlandse Gigi Hadid en haar zanger Zayn Malik een punt hebben gezet achter hun nog prille liefdesgeluk. Roddelblog TMZ.com, dat het nieuws vaak met een korreltje zout neemt, spreekt zelfs van een epidemie!

Om maar met het nieuwste nieuws te beginnen: de 21-jarige Hadid en haar 23-jarige One Direction-verlater zijn na ruim 6 maanden daten geen setje meer. Entertainmentsite E! News kwam met de primeur. Een bron, uiteraard een anonieme, wist aan de schrijver van het stukje te vertellen dat het eigenlijk al sinds de verjaardag van Gigi op 23 april jongstleden niet meer zo boterde tussen de twee. Ze hadden vaak ruzie, en – ook een belangrijke aanwijzing in deze – zij zou Zayn nooit officieel hebben voorgesteld aan haar moeder.

Feest

Erg rouwig lijkt de dochter van de Nederlandse Hollywoodvrouw Yolanda Foster in elk geval niet om de breuk. Foto’s op haar Instagramaccount en Snapchat laten zien dat ze alweer lekker aan het partyen is geslagen met haar vriendin Kendall Jenner. Hoe het met Zayn is, is niet bekend.

View this post on Instagram

DTLA

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Dan die andere scheiding, die toch als een donderslag bij heldere hemel leek te komen. De Schotse dj Calvin Harris maakte deze week na 15 maanden een einde aan zijn relatie met de 26-jarige hitzangeres Taylor Swift. Of andersom natuurlijk.

Taylor en Calvin in betere tijden.

Over de reden tasten we officieel in het duister, maar de geruchtenmolen in Beverly Hills draait desalniettemin overuren. Zo zou Harris helemaal klaar zijn geweest met het feit dat Swift hem steeds vaker het publieke oog in trok op rode lopers en feestjes. De dj wilde juist liever wat in de luwte blijven.

Vrijdagnacht lieten de twee dan toch even wat horen. Op Twitter plaatste Harris een statement, dan even later door Tayler werd geretweet.

https://twitter.com/CalvinHarris/status/738499678296121344

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Na Taylor en Calvin, nu ook Gigi en Zayn uit elkaar
Sluiten