Puck Roest
Puck Roest Entertainment 3 jun 2016 / 11:05 uur

Kate Moss verruilt liefje (28) voor 18-jarige toyboy

Kate was nog aan het rollebollen met Johnny Depp op het moment dat de 18-jarige Jake Curtis werd geboren. Maar nu zouden de twee dan toch een item zijn. De 42-jarige Kate heeft een zwak voor jongere mannen en is volgens Daily Star aan het daten met de zoon van regisseur Richard Curtis.

Moss heeft haar 28-jarige liefje Nikolai von Bismarck hiermee ingeruild voor een nog jonger exemplaar. Met een leeftijdsverschil van 24 jaar is dit de jongste verovering van het model. De twee werden samen gespot toen ze een ritje maakten in een cabrio.

De 13-jarige dochter van Moss, Lila Grace, schijnt het geen probleem te vinden dat haar moeder aanpapt met jongens die meer in haar leeftijdsgroep vallen. Moss is goed bevriend met de ouders van Curtis, Richard Curtis en Emma Freud. Ze vinden het dan hartstikke gezellig dat de twee samen op pad gaan. En Curtis? Die heeft ook vast ook prima naar zijn zin met het topmodel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kate Moss verruilt liefje (28) voor 18-jarige toyboy
Sluiten