Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 2 jun 2016

Irene Moors keert terug in TV Kantine bij RTL 4

Irene Moors keert waarschijnlijk nog dit jaar terug bij haar oude werkgever RTL. Voor een nieuw seizoen van De TV Kantine zal de SBS6-presentatrice weer te zien zijn bij RTL 4. Dat werd woensdagavond duidelijk toen Carlo Boszhard in RTL Late Night bekendmaakte dat de TV Kantine, met hem én Irene Moors in de hoofdrollen, terugkeert op de zender.

,,De TV Kantine keert terug, met Irene. Ik heb haar vandaag nog gesproken en het moet raar lopen als dat niet doorgaat", zo vertelde Boszhard, die aan tafel zat om zijn 25-jarig jubileum bij RTL te vieren.

Even later dook Irene Moors zelf ook op. Als het TV Kantine-typetje Kim Holland speelde een minutenlange sketch waarin ze terugblikte op de tv-carrière van haar vroegere collega. Daarbij schroomde ze overigens niet om de twee sterkste punten van dit karakter in het gezicht van de overige gasten aan tafel te drukken.. Bekijk hieronder het fragment:

In het contract dat Irene Moors begin dit jaar tekende bij SBS6 is opgenomen dat de presentatrice voor acteerwerk wel voor andere zender mag werken. Deze clausule zou al opgenomen zijn met het ook op een nieuw seizoen van De TV Kantine.

Wanneer het programma precies op tv te zien zal zijn is nog niet duidelijk. En ook spelen de financiële vergoedingen voor de comeback nog een rol, zo liet Moors donderdag weten op Radio 2. “Of het over geld gaat? Haha, ja, het gaat over geld, over schema’s en of het allemaal niet door elkaar loopt met dingen die ik voor SBS doe.“

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Irene Moors keert terug in TV Kantine bij RTL 4
Sluiten