Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 14 jun 2016 / 10:16 uur

Hilarisch: Nicky Romero uitgenodigd voor eigen show

Nicky Romero heeft op Instagram een bijzonder grappige video geplaatst. De dj is momenteel in Las Vegas om op te te treden en werd daar op straat aangesproken door een propper van een club. De promotor wist echter niet dat hij Nicky Romero voor zich had.

De medewerker van de club, waar Nicky Romero een optreden zal gaan geven, probeert de dj de club in te krijgen door hem en zijn vrienden een gratis gastenlijstplek aan te bieden. Blijkbaar heeft de man niet door dat hij Nicky uitnodigt voor zijn eigen optreden. De Nederlander besloot het moment te laten filmen en speelde knap mee.

Wel met moeite, want we zien hoe de dj maar net zijn lach kan inhouden. Wanneer de promotor vraagt of hij van de muziek van Nicky Romero houdt, kan hij alleen maar ja-knikken. Aan het einde wordt de medewerker nog even in de maling genomen, als een vriend van Romero zegt dat hij Afrojack maar niks vindt. Nicky Romero en Afrojack zijn goede vrienden.

De video is op Instagram meer dan 60.000 keer bekeken. „Zo leuk, deze gast wil me op de gastenlijst zetten voor Nicky Romer”, schrijft de dj erbij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hilarisch: Nicky Romero uitgenodigd voor eigen show
Sluiten