Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 3 jun 2016 / 11:14 uur

Finale Holland’s Got Talent: dit zijn de favorieten

Als het aan het publiek ligt, gaat de strijd in de finale van Holland’s Got Talent vrijdagavond tussen Mizai Kobi, Mart Hoogkamer en Nick Nicolai, zo blijkt uit een peiling op de Facebookpagina van het programma zelf. Metro zet ieders finest moment in de massaal bekeken – vorige week stopte de teller van de dienst Kijk- en Luisteronderzoek pas bij 1,5 miljoen – talentenjacht even op een rijtje.

Mizai Kobi

De op Curaçao opgegroeide Mizai Kobi raakte het publiek onder meer met deze waanzinnige hoepelact. Onder toeziend oog van mamalief maakte zij zoveel indruk dat ze inmiddels de absolute topfavoriet is bij de glazenbolkijkers.

Mart Hoogkamer

Deze 17-jarige charmezanger uit Leiden trakteerde de jury op kippenvel met zijn versie van Zij Gelooft In Mij van André Hazes. Dat hij zich door het nummer heen hoestte en -proestte – de arme jongen was snotverkouden – draagt alleen maar bij aan zijn heldenstatus. Het filmpje staat op YouTube inmiddels – tussenstand vrijdagochtend 11.45 uur – op 198.363 views.

Nick Nicolai

De bekendste finalist van HGT is de 18-jarige Nick Nicolai uit het Zuid-Hollandse Haastrecht. Behalve met zijn ongelooflijke stem, heeft dat met zijn verhaal te maken. Voordat hij zijn debuut maakte voor de jury vertelde hij veel gepest en uitgescholden te worden op school en dat zingen eigenlijk zijn enige uitlaatklep is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Finale Holland’s Got Talent: dit zijn de favorieten
Sluiten