Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 6 jun 2016 / 16:15 uur

Extra jubileumeditie Milkshake voor gehandicapten

Als je een beperking hebt kan het best lastig zijn om een dagje naar een festival te gaan. Festival Milkshake viert haar vijfjarig bestaan dit jaar echter met het organiseren van een jubileumeditie, speciaal voor mensen met een beperking.

Milkshake organiseert elk jaar een festival speciaal voor homo’s en lesbiennes, maar dit jaar komt er een extra dag bij de weekender. Voor Mini Milkshake werkt de organisatie samen met de Amsterdamse instellingen Philadelphia en Cordaan. Philadelphia helpt mensen met een handicap of speciale behoeften en Cordaan werkt aan langdurige zorg in de stad.

Mini Milkshake, dat een dag voor het normale festival op 29 juli wordt georganiseerd, belooft net zo’n spektakel te worden als het gewone festival. Zo is er muziek, entertainment en decor. De organisatie hoopt het aanbod net zo uitgebreid te maken als tijdens Milkshake zelf. Het Milkshake Festival en Mini Milkshake is in het Westerpark in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Extra jubileumeditie Milkshake voor gehandicapten
Sluiten