Puck Roest
Puck Roest Entertainment 29 jun 2016 / 12:59 uur

De ‘studentenkamer’ van de zoon van Linda de Mol

De meeste studenten zijn al dolblij als ze een fijn kamertje van tien vierkante meter ergens aan de rand van Amsterdam vinden. Maar dat geldt natuurlijk niet als je behoort tot de familie De Mol. De 18-jarige zoon van Linda de Mol, Julian, verhuist binnenkort naar een prachtig optrekje in het centrum van Amsterdam.

Julian begint binnenkort aan zijn studie in onze hoofdstad en wil natuurlijk wel comfortabel wonen. Zijn moeder heeft daarom een appartement gekocht met vijf kamers, een badkamer, een tuin en een tuinhuisje. En dat alles voor het luttele bedrag van 995.000 euro, zo is te zien op Funda.

Het huis van 148 vierkante meter bevindt zich op de eerste drie verdiepingen van een pand op de Nassaukade en is onlangs nog tot in de puntjes gerenoveerd.

Reageer op artikel:
De ‘studentenkamer’ van de zoon van Linda de Mol
Sluiten