Carolien Tsao
Carolien Tsao Entertainment 20 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Complete concert Coldplay vrijdag te horen op 3FM

Geen kaartje kunnen bemachtigen voor het concert van Coldplay aanstaande donderdag of vrijdag in de Amsterdam ArenA? Geen zorgen, zet vrijdagavond je radio op 3FM en luister het gehele concert van de avond ervoor.

Van 20.00 tot 22.00 is het optreden terug te luisteren. Naast de gezongen liedjes zijn onder meer sfeerverslagen en interviews te horen. In het kader van hun A Head Full of Dreams-tour maakt de Britse band een stop in Nederland.

Nagenieten

Beide concerten in de Amsterdam ArenA zijn volledig uitverkocht. De zaal zal in totaal gevuld worden met 104.000 fans. Ben je wel bij het concert, maar wil je nog even nagenieten? Dan kun je natuurlijk ook je radio aanzetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Complete concert Coldplay vrijdag te horen op 3FM
Sluiten