Sherida van IJsselmuide
Sherida van IJsselmuide Entertainment 10 jun 2016 / 18:30 uur

Politie Amsterdam geeft Chris Brown boete én foto

Chris Brown werd vrijdagmiddag in Amsterdam aangehouden toen hij met een motor zonder kentekenplaat door de stad reed. Maar gelukkig kunnen zowel de R&B-zanger als de politie erom lachen.

Nadat Brown vrijdag samen met zijn vrienden crossmotoren had gekocht, maakte hij een rondje door de stad. Hij was alleen even vergeten dat er een kentekenplaat op de motor hoorde zitten. Niet zo handig, zegt hij in een video die hij op zijn Instagram-account plaatste.

https://www.instagram.com/p/BGer274Ppcn/

De zanger werd meegenomen naar het politiebureau waar hij een boete kreeg voor het rijden zonder kenteken. Erg rouwig was hij daar niet om: „Ik moet zeggen dat de politie hier heel aardig is. Ik mag ze wel”, liet hij weten in de video die hij op het bureau maakte.

Souvenir

Als souvenir vroeg de zanger zelfs om een foto samen met de Amsterdamse agenten, zo schrijft Politie Amsterdam Centrum-Burgwallen op Facebook. De agenten zagen daar ook wel de lol van in en gaven Brown toestemming de foto op internet te zetten.

https://www.instagram.com/p/BGe8ySzPpaS/

Brown geeft zaterdag een concert in de Ziggo Dome en is daarom in Amsterdam. Eerder deelde de zanger al foto’s en filmpjes die hij in diverse coffeeshops in de stad maakte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie Amsterdam geeft Chris Brown boete én foto
Sluiten