Esther Zandberg
Esther Zandberg Entertainment 27 jun 2016 / 18:29 uur

BNN-mannen sieren pikante cover L’HOMO

Het blad L’HOMO heeft het weer geflikt. Wederom prijkt er op de cover van het blad een pikante foto, die de gemoederen wel even bezig zal houden. Dit keer is het de eer aan een zoenende Tim Hofman en Jan Versteegh.

De beide heren van BNN hebben dit jaar een hoofdrol in de jaarlijkse uitgave van het blad van Linda. Op de cover is te zien hoe Tim Hofman naakt in de branding staat met zijn collega Jan Versteegh. In de rest van het blad zullen meer foto’s te zien zijn van de pikante shoot.

„Ik ben blij dat ik deze shoot met Jan mag doen. Ik had het ook met niemand anders willen doen. Het is een hele intieme shoot. Je ziet elkaar naakt en zit de hele tijd aan elkaar”, zo liet Tim Hofman bij de lancering maandag weten aan Lindanieuws. Het is niet de eerste keer dat de mannen met elkaar zoenen, lieten ze weten. Eerder kusten de twee ook al samen tijdens een editie van de Gaypride.

De achtste editie van L’HOMO ligt vanaf dinsdag in de winkels.

Reageer op artikel:
BNN-mannen sieren pikante cover L’HOMO
Sluiten