Zoë Boven
Zoë Boven Entertainment 26 jun 2016 / 17:26 uur

‘Adele vloekt 33 keer in 90 minuten op Glastonbury’

Zangeres Adele gaf de laatste tijd een aantal indrukwekkende optredens weg. Zo ook zaterdagavond op het Engelse festival Glastonbury. Er kwamen tijdens het optreden niet alleen zuivere liedjes uit haar gouden keeltje, het regende ook scheldwoorden.

Tijdens het concert van 90 minuten vloekte Adele 33 keer, vooral het woord ‘fuck’ liet ze vaak vallen, meldt The Mirror. Daarmee haalde de zangeres een gemiddelde van één scheldwoord per drie minuten.

Hoogtepunt carrière

In Nederland schrikken we daar niet zo van, maar Glastonbury is het bekendste festival van Engeland en wordt uitgezonden op de BBC. Bij die publieke omroep stellen ze de scheldwoorden niet erg op prijs, vanwege de jonge kijkers. De BBC waarschuwde Adele dan ook voorafgaand aan het concert voor haar ‘scherpe tong’, maar zonder resultaat.

Sommige kijkers uitten op Twitter kritiek op het gescheld van Adele, maar de meeste mensen waren vooral erg onder de indruk van haar optreden. Ook Adele noemt het concert het hoogtepunt van haar carrière. Het hoogtepunt van de avond was het liedje Someone Like You, dat ze als afsluiting zong. Het publiek, meer dan 160.000 man, zong luidkeels met de zangeres mee. Dat leverde een bijzonder moment op.

https://twitter.com/MusicsRebellion/status/746841101995245568

https://twitter.com/MusicsRebellion/status/746845453413720067

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Adele vloekt 33 keer in 90 minuten op Glastonbury’
Sluiten