Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 17 mei 2016 / 13:11 uur

Zangeres Sinead O’Connor levend en wel gevonden

Zangeres Sinead O’Connor is weer boven water. De Ierse werd vermist, nadat ze zondagochtend vertrok voor een fietsritje, maar niet terugkeerde. De politie heeft nu echter bevestigd dat ze in goede gezondheid gevonden is, zo melden verschillende media.

Er werd gevreesd voor de gesteldheid van O’Connor, vooral bekend van de megahit Nothing Compares 2 U, omdat ze in het verleden suïcidaal is gebleken en kampt met depressies. In november nam ze een overdosis in, waarna ze een afscheidsbrief op Facebook zette. De hulpdiensten werden daarop gealarmeerd en waren vervolgens net op tijd om haar te redden.

In 2011 dreigde ze op Twitter ook al eens met zelfmoord. Destijds bracht de politie ook een bezoekje aan de zangeres.

https://www.youtube.com/watch?v=auUPqxI1vqg

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zangeres Sinead O’Connor levend en wel gevonden
Sluiten