Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 4 mei 2016 / 10:40 uur

Stylist Fred van Leer snapt niks van discussie 4 mei

Sylist Fred van Leer begrijpt niets van de discussie die is ontstaan over het wel of niet herdenken van oorlogsslachtoffers op 4 mei. Dat is te zien in een video die de bekende kledingexpert woensdag op zijn Instagram plaatste.

„Natúúrlijk moeten we 2 minuten stil zijn!”, roept Van Leer in het filmpje. „De hele wereld staat in de fik en wij gaan een discussie aan of we wel of niet twee minuten stil moeten zijn. Ongelofelijk!” De stylist reageert hiermee op de ophef die is ontstaan naar aanleiding van de #Geen4meivoormij waarmee mensen via social media aangeven zich niet meer te herkennen in de huidige manier van herdenken.

Bekijk de video hier:

View this post on Instagram

2 min ….. Is dat nou teveel gevraagd ?

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stylist Fred van Leer snapt niks van discussie 4 mei
Sluiten