Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 30 mei 2016 / 14:45 uur

Sterren mengen zich volop in geweldszaak Johnny Depp

De geruchtenmachine draait op volle toeren als het gaat om de gebeurtenissen tussen Johnny Depp en zijn soon-to-be ex-vrouw Amber Heard. Eerder kreeg de acteur een straatverbod opgelegd van een rechter in Los Angeles. Depp kreeg die na een aanklacht van zijn vrouw Amber Heard omdat hij haar in elkaar geslagen zou hebben. Om het verhaal compleet te maken, laten bekende vrienden van het stel weten aan wiens kant zij staan.

Te beginnen met de ex van Depp, met wie hij twee kinderen heeft, Vanessa Paradis. Zij heeft een handgeschreven brief naar buiten gebracht. Daarin neemt ze het op voor de acteur. In de brief laat ze weten niks te herkennen in de verhalen en dat terwijl ze 14 jaar met hem samenwoonde. Ze schrijft: ‘Hij is een gevoelige, lieve en geliefde man en ik geloof met heel mijn hart dat de recente beschuldigingen niet waar zijn.’

Tegenspeler Paul Bettany heeft ook gereageerd. De twee speelden samen in Transcendence en The Tourist.

Laurie Holden, bekend van The Walking Dead, vraagt haar volgers om niet zomaar een conclusie te trekken.

De actrice kreeg na de tweets boze reacties van haar volgers. Zondag plaatste zij daarom een uitgebreide reactie over waarom ze die eerdere tweets had geplaatst.

The Office-acteur Rainn Wilson, reageerde via Twitter, voor hem is het duidelijk hoe het zit.

Andy Richter spreekt ook zijn vermoedens uit op Twitter. De Amerikaanse acteur en komiek noemt geen namen, maar zijn tweede tweet verduidelijkt de opmerking.

https://twitter.com/KETFLIXNDCHILL/status/736568798644457472

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sterren mengen zich volop in geweldszaak Johnny Depp
Sluiten