Remco Visser
Remco Visser Entertainment 18 mei 2016 / 17:36 uur

Scheldende Dave Roelvink zegt sorry

Dj Dave Roelvink heeft spijt dat hij afgelopen weekend in een feesttent iemand in het publiek heeft uitgescholden na het gooien van bier. Vooral van zijn woordkeuze heeft hij vreselijk veel spijt. „Wat ik heb gedaan, was verschrikkelijk”, zei Dave woensdagavond in RTL Boulevard. Hij heeft zijn gage van de avond daarom overgemaakt aan KWF Kankerbestrijding, vertelde hij.

De zoon van Dries Roelvink moest afgelopen weekend na een dj-optreden in ‘s-Graveland het podium afrennen. Het publiek keerde zich tegen de 22-jarige Amsterdammer toen hij een jongen die een biertje naar hem had gegooid de huid vol schold.

Black-out

„Ik werd ineens zo kwaad, het floepte eruit”, legt Dave uit. „Ik had een black-out, ik besefte me op de terugweg ‘wat heb ik gedaan?’. Ik bied mijn oprechte excuses aan. Ik heb er ontzettend veel spijt van. De gage die ik verdiend heb, heb ik overgemaakt aan het KWF. Het is niet goed te praten. Ik ben geflipt op een totaal verschrikkelijke manier. Ik ben zelf ook mensen aan kanker verloren. Ik ben echt enorm geschrokken.”

Vader Dries Roelvink, die zijn zus aan kanker verloor, schaamt zich voor het gedrag van zijn zoon. „Ik heb je nog nooit zulke woorden horen gebruiken. Je weet wat kanker is. Dit had je nooit mogen doen”, sprak Dries zijn zoon toe. „Kom op, laat je goede kant zien, die lieve Dave waar wij van houden.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Scheldende Dave Roelvink zegt sorry
Sluiten