Esther Zandberg
Esther Zandberg Entertainment 27 mei 2016 / 20:02 uur

Johnny Depp beschuldigd van huiselijk geweld

Amber Heard, de huidige vrouw van Johnny Depp heeft een contactverbod voor de acteur aangevraagd. Ze beticht Depp ervan herhaaldelijk huiselijk geweld tegen haar te hebben gebruikt.

Blauw oog

De twee liggen op dit moment in scheiding. Lang zijn ze niet getrouwd, de twee stapten anderhalf jaar geleden in het huwelijksbootje. TMZ meldt dat Heard deze week met foto’s naar de rechtbank kwam om te bewijzen dat zij inderdaad geslagen is door Depp. Op de foto’s is de actrice met een behoorlijk blauw oog te zien.

Depp zou de actrice met een iPhone hebben geslagen. Ook geeft zijn (ex)vrouw aan dat de acteur haar geld heeft geboden om haar mond te houden over het incident. Na het incident besloot Heard meteen de scheiding aan te vragen.

Contactverbod

Amber vraagt om een contactverbod, maar van een directe dreiging is geen sprake. Depp is sinds woensdag de stad uit om zijn nieuwe film te promoten. Hij liet zich in de rechtbank vertegenwoordigen door zijn advocaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Johnny Depp beschuldigd van huiselijk geweld
Sluiten