Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 19 mei 2016 / 11:45 uur

Jennifer Lawrence slachtoffer hilarische ‘plasgrap’

Als je hele dagen met elkaar op een filmset moet doorbrengen, is het natuurlijk wachten op de foute grappen. Jennifer Lawrence vertelt in de Graham Nortonshow hoe haar medespelers haar te grazen namen op een heel gênant moment.

Voor de opnames van de film ‘X-Men: Apocalypse’ moest de actrice een behoorlijk kinky pakje aan, dat niet meer was dan een panty over haar hele lichaam. Omdat het pak uit een deel bestaat, was naar het toilet gaan nagenoeg onmogelijk. Lawrence moest daarom plassen door een speciaal plastuitje.

Waterpistool

Alsof dat nog niet gênant genoeg was, besloten haar collega’s haar eens flink te grazen te nemen. Net op het moment dat de 25-jarige actrice stond te urineren kwamen James McAvoy en twee anderen binnen, waarbij ze haar beschoten met ene waterpistool. ,,Het was zo naar, want je moet dan stoppen met plassen, terwijl dat helemaal niet kan”, vertelt Lawrence aan een zeer geamuseerde Graham Norton.

Niet eerlijk

Het moge duidelijk zijn dat het een behoorlijk gênant moment voor Lawrence was, die er gelukkig wel om kan lachen. "We beschoten elkaar allemaal met geweren, maar jullie droegen kleren en ik was naakt. Het was niet eerlijk!"

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jennifer Lawrence slachtoffer hilarische ‘plasgrap’
Sluiten