Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 9 mei 2016 / 20:50 uur

Gerard Joling verklapt Toppersgeheim

De Toppers krijgen mogelijk een nieuwe samenstelling. Dat suggereerde Gerard Joling maandagochtend in de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538.

We weten maandagavond pas echt wat er nou allemaal aan de hand is met de Toppers. Dan zijn René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom te gast bij RTL Late Night, om uitleg te geven over een mysterieuze Facebookpost. Maar het lijkt er op dat Gerard Joling zijn mond al voorbij heeft gepraat in Carlo’s TV Café en op Radio 538.

Joling was zondagmiddag te gast bij Carlo’s TV Café, waar Carlo Boszhard aan hem vroeg of hij alvast een tipje van de sluier wilde geven. Even lijkt het alsof Joling een slip of the tongue heeft en verklapt wat er gezegd gaat worden: De Toppers stoppen ermee. „Nu heb ik een probleem geloof ik”, roept Joling als hij zich herpakt.

Geheimen blijken niet veilig bij Joling, want maandagochtend verklapt de zanger bij Radio 538 nog meer. „Er gaan er twee uit. Dat wordt vanavond bekendgemaakt. En er komen twee nieuwe voor in de plaats, maar ik kan niet zeggen wie of wat want dat is vanavond op televisie”, zegt Joling in Evers Staat Op.

Iets nieuws

Zaterdag kondigde De Toppers op hun officiële Facebookpagina aan dat er groot nieuws wordt verklapt bij RTL Late Night. „Na 12 jaar, 40 uitverkochte ArenA Shows en ruim 2,5 miljoen waanzinnige bezoekers is het tijd voor iets nieuws!" aldus de boodschap op Facebook. Gaat Gerard eruit? En wie komt erin: Frans Bauer? Jan Smit? Marco Borsato? Dré Hazes? We weten het maandagavond…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gerard Joling verklapt Toppersgeheim
Sluiten