Puck Roest
Puck Roest Entertainment 23 mei 2016 / 13:10 uur

Foto’s tonen ravage na auto-ongeluk Calvin Harris

Producer en dj Calvin Harris is vrijdagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij betrokken raakte bij een auto-ongeluk. Entertainmentsite TMZ publiceerde maandag foto’s van het ongeluk en deze liegen er niet om.

Harris heeft geluk gehad want hij raakte enkel lichtgewond aan zijn gezicht. De wereldbekende dj werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar is daar niet lang geweest aangezien er geen privé kamer voor hem beschikbaar was. Ondanks dat artsen de 32-jarige vriend van Taylor Swift adviseerden te blijven, ging hij toch naar huis.

Een 16-jarig meisje reed vrijdagavond met haar auto in op de Cadillac waar Harris in zat. Een vriendin van het meisje zou uit de auto zijn gelanceerd toen het ongeluk gebeurde. Ze brak haar bekken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foto’s tonen ravage na auto-ongeluk Calvin Harris
Sluiten