Carolien Tsao
Carolien Tsao Entertainment 19 mei 2016 / 16:59 uur

Fan (10) klimt podium op voor duet Paul McCartney

Toen Paul McCartney op het podium stond in Buenos Aires, zag hij een jonge fan in het publiek staan. Hij besloot het meisje uit te nodigen op het podium, omdat hij dacht dat ze een handtekening wilde. Maar het meisje verbaasde haar idool én het publiek.

De 10-jarige Leila wilde namelijk met gitaar en al een nummer met de oud-Beatle spelen. Hij had dit duidelijk niet zien aankomen: „Je hebt je gitaar helemaal niet bij je”, reageerde hij. Maar het pientere meisje had allang gezien dat er een extra exemplaar op de hoek stond, dus kon McCartney er niet omheen.

Dit resulteerde in een mooi duet. De twee speelden samen de klassieker Get Back. Leila, you rock!

https://www.youtube.com/watch?v=YpTiEZLtgL8

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fan (10) klimt podium op voor duet Paul McCartney
Sluiten