Wouter van Loon
Wouter van Loon Entertainment 14 mei 2016 / 08:05 uur

Erfenis Prince nog ingewikkelder: erfgenaam is kwijt

De situatie rond de nalatenschap van Prince wordt almaar ingewikkelder. Een Amerikaanse officier van justitie maakte vrijdag bekend dat er mogelijk nog een erfgenaam is, maar die is spoorloos verdwenen.

Prince, die vorige maand overleed, had geen testament opgemaakt. Daarom wordt zijn erfenis op familieleden, één volle zus en vijf halfbroers en – zussen, overgedragen. Dat leidde al tot flinke spanningen in de familie, omdat de volle zus vindt dat zij recht heeft op meer dan de halfbroers en -zussen.

Achternicht

Een zesde, inmiddels overleden halfbroer is tot nu toe buiten de erfenis gehouden. Diens zoon is ook overleden. Maar nu blijkt dat de halfbroer een kleindochter heeft, die ook erfgenaam zou kunnen zijn. De Amerikaanse justitie heeft geprobeerd die kleindochter op te sporen, maar de achternicht van Prince blijkt onvindbaar.

Als de kleindochter, die nog onder de zestien jaar zou zijn, of haar moeder helemaal niet gevonden wordt, gaat de erfenis waarschijnlijk aan haar neus voorbij. Er zijn inmiddels al wel andere kapers op de kust: meerdere personen hebben zich gemeld met de claim dat familie van Prince zouden zijn. Er liggen bloed samples van Prince klaar om het dna te vergelijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Erfenis Prince nog ingewikkelder: erfgenaam is kwijt
Sluiten