Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 8 mei 2016 / 17:15 uur

Erfenis Prince: 700 mensen claimen familie te zijn

Sinds de dood van Prince, bijna drie weken geleden, hebben ruim 700 mensen geclaimd een halfbroer of -zus van de zanger te zijn.

Prince, die op 57-jarige leeftijd overleed, heeft namelijk geen kinderen. Dit betekent dat zijn vermogen van ruim 250 miljoen euro verdeeld wordt over zijn broers, zussen en achternichtje. Blijkbaar willen veel mensen wel een graantje meepikken van het enorme vermogen van Prince en dus heeft de familie een genealogisch expert ingehuurd om alle claims uit te zoeken.

Familiefoto’s

,,Het gaat heel ver”, aldus Harvey Morse tegenover The Daily Mail. ,,Mensen vertellen dat ze bij Prince in de buurt hebben gewoond en dat hij dus wel familie moet zijn, of dat Prince in een van hun familiefoto’s staat”. Natuurlijk is er maar één ding dat echt uitsluitsel biedt. ,,Ik heb geboorteaktes nodig, of andere officiële papieren.”

Fortuin

Vooralsnog wordt het fortuin van Prince verdeeld over zeven mensen: zus Tyka Nelson en de halfbroers en -zussen van de zanger: Sharon, Norrie, en John Nelson, Omar Baker, en Alfred Jackson. Ook Victoria Nelson, het 13-jarige achternichtje van Prince, krijgt naar verluidt een deel.

Prince overleed in april op 57-jarige leeftijd. Het onderzoek naar de oorzaak van zijn dood is nog gaande, maar verschillende media spreken over een hartnekkige medicijnverslaving. Tyka Nelson liet eerder al aan de pers weten dat haar broer nooit een testament heeft opgesteld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Erfenis Prince: 700 mensen claimen familie te zijn
Sluiten