Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 28 mei 2016 / 13:40 uur

‘Drugsverslaafde’ Johnny Depp krijgt straatverbod

De problemen voor Johnny Depp worden alsmaar groter. De acteur heeft een straatverbod opgelegd gekregen van een rechter in Los Angeles, meldt CNN. Depp krijgt die na een aanklacht van zijn vrouw Amber Heard dat hij haar in elkaar geslagen heeft. Heard wilde ook dat de acteur niet meer in de buurt mocht komen van zijn hond Pistol, maar dat verzoek werd afgewezen.

Volgens Heard zijn de mishandelingen niet van de laatste tijd, maar is Depp al vanaf het eerste moment dat ze getrouwd zijn agressief geweest. „Johnny heeft een kort lontje. En dat komt allemaal door zijn drank- en drugsgebruik”, liet de 30-jarige Heard weten. TMZ had toen ook een foto waarop ze te zien was met een blauw oog. Amber vertelde dat de foto afgelopen zaterdag is gemaakt na een klap van de 52-jarige acteur. Die zou haar in ruil voor geld hebben gevraagd om haar mond over het incident te houden. In plaats daarvan vroeg ze afgelopen maandag direct een scheiding aan.

Drank en drugs

Als Amber Heard haar bijna ex-man Johnny Depp voor de rechter sleept vanwege huiselijk geweld, kan de acteur behoorlijk in de problemen komen. Dat schrijft showbizzsite TMZ op basis van bronnen rond Amber. Johnny zou flink aan de coke en de drank zijn. In verklaringen die Amber heeft afgelegd zegt ze dat Johnny tijdens hun vijftien maanden durende huwelijk zelden tot nooit nuchter was. Alleen tijdens filmopnamen liet hij de drank en drugs staan. Dan huurde hij een personal coach in om hem bij de les te houden.

Boycot

Fans van Amber Heard roepen ondertussen op de nieuwe film van acteur Johnny Depp te boycotten. „Vanwege alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd, lijkt het verstandig als we de nieuwe Alice in Wonderland boycotten”, schrijft een fan. De oproep vindt zowel bijval als afkeuring. Veel twitteraars zeggen dat niet alleen Depp, maar ook andere mensen die aan de film hebben meegewerkt de dupe worden van een boycot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Drugsverslaafde’ Johnny Depp krijgt straatverbod
Sluiten