Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 26 mei 2016 / 12:43 uur

Douwe Bob reageert op berichten over matpartij

Douwe Bob heeft via Facebook gereageerd op de berichten dat hij in de nacht van dinsdag op woensdag betrokken zou zijn geweest bij een vechtpartij in Haarlem. De zanger heeft zelf geen klappen gekregen, maar een vriend van hem wel.
„Het was erg gezellig, maar ook erg druk. Op een gegeven moment werd het me iets te druk, en hoewel ik het geen probleem vind om een selfie te maken of wat dan ook, werd het gewoonweg te veel”, schrijft Douwe op Facebook. „Ik wilde even een luchtje scheppen en ben naar buiten gegaan, maar buiten ging het door. Toen de sfeer agressief werd, besloot ik maar eens op huis aan te gaan. Mijn vrienden en ik probeerden weg te komen en daarbij heeft een maatje van mij een klap gekregen.”

Douwe Bob heeft desgevraagd een verklaring afgelegd aan de politie. „Toen de politie kwam, ben ik op hun verzoek meegelopen en heb ik een verklaring afgelegd. Jammer dat het zo gelopen is, maar ik ga nu weer verder met muziek maken, leuke dingen doen en vast en zeker ook weer een biertje drinken. En selfies maken.”

Zoals sommigen van jullie hebben meegekregen, zat ik dinsdagavond met een paar vrienden in een cafe bier te drinken. Het…

Gepostet von Douwe Bob am Donnerstag, 26. Mai 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Douwe Bob reageert op berichten over matpartij
Sluiten