Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 12 mei 2016 / 10:14 uur

Dit zijn de acht liveshowkandidaten van Idols

De vaak hilarische auditierondes zijn voorbij en ook de trip naar Bali is voor de deelnemers van Idols achter de rug. Volgende week beginnen de liveshows en daarvoor nog acht kandidaten over. Dit zijn ze:

Amber

Amber Thijssen, de 19-jarige die eerst gezien werd als arrogant, maar inmiddels is ze omgedoopt tot een ware zeemeermin.

Nina

Nina den Hartog is 17 jaar en zorgde met haar duet samen met Yoran voor tranen bij juryleden Jamai en Eva. Ook na haar solo-auditie op Bali was de jury sprakeloos.

Thijs

Thijs Roseboom, de zingende politieman van Idols. De 24-jarige uit Ede blies in zijn eerste auditie de jury al omver. Hij deed vooral mee aan om meer naamsbekendheid te krijgen, maar heeft nu toch mooi een plaats in de liveshows bemachtigd.

Tom

Tom de Visser was eerst altijd te horen in het duo Mitch en Tom maar probeert het nu als solo-artiest en dat doet hij geweldig. Hij is een ware muzikant want naast zingen speelt hij piano en gitaar en hij kan zelfs een aantal nummers op de ukelele en mondharmonica.

Jeffrey

Jeffrey Saabeel verbaasde bij zijn eerste auditie de jury met zijn gekozen nummer Het regent zonnestralen van Acda en De Munnik. De jury zag dat helemaal niet zitten, maar gaf later toe bevooroordeeld te zijn want wát een auditie. Na Sexy als ik dans liet Jeffrey op Bali zien dat hij ook in het engels een geweldige stem heeft.

Kimberly

Kimberly Fransens is 23 jaar en komt uit Amsterdam. Ze weet nummers geheel eigen te maken. Dat liet ze vooral zien met haar versie van het nummer Hotline Bling.

Rowen

Rowen Aida Ben Rabaa is in het dagelijks leven barvrouw, maar de 26-jarige laat in Idols zien wat ze nog meer in huis heeft. Haar laatste nummer op Bali vond de jury net een videoclip.

Steve

Steve Langreder liet op Bali iets anders van zich horen dan normaal. Hij zingt normaal vooral uptempo liedjes, maar zong dit keer een ballad en dat deed hij zeker niet slecht. De jury was sprakeloos.

De liveshows

Nu op naar de liveshows. De eerste liveshow is woensdag 18 mei en heeft het thema This Is Me. In deze show presenteren de acht laatste kandidaten zichzelf op een bijzondere en eigen manier aan het Nederlandse publiek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de acht liveshowkandidaten van Idols
Sluiten