Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 18 mei 2016 / 13:52 uur

Dave Roelvink niet meer welkom

Dave Roelvink heeft geprobeerd een carrière op te bouwen als DJ, maar na zijn gedrag van afgelopen weekend heeft hij dat wellicht verpest. Zijn optreden van vrijdagavond in Waalwijk gaat niet door omdat hij niet meer welkom is.

De organisatie van De Tavenu in Waalwijk wil niet meer met de 22-jarige DJ samenwerken. Dit is naar aanleiding van de kwetsende uitspraken van Dave op een feest in ’s-Graveland afgelopen weekend. Tijdens zijn dj-gig maakte hij de moeder van een jongen uit voor kankerhoer omdat die jongen een biertje naar hem gooide. In een video is te zien hoe Dave diegene die bier naar hem gooide toesprak: „En aan de jongen die net een biertje gooide: je moeder is een kankerhoer.”

Direct daarna kreeg Dave een regen van biertjes over zich heen. Hij vluchtte daarom het podium af.

Dave heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag in ’s-Graveland, maar dat maakt voor De Tavenu niks uit: „We weten dat hij publiekelijk zijn excuses heeft aangeboden, maar willen het hier niet mee afdoen. Wij vinden dit soort uitlatingen nooit en te nimmer oké”, zei een woordvoerder van het evenement tegen Omroep Brabant.

In een verklaring liet De Tavenu ook nog het volgende weten: ‘Ons beleid is erop gericht om dergelijke teksten en uitspraken van personen en groepen af te keuren.’

Donskaffee in Bergeijk, de plek waar Dave zaterdag moet optreden, heeft laten weten geen reden te zien om Dave af te zeggen. Zij hebben wel voorzorgsmaatregelen getroffen, mocht het toch uit de hand lopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dave Roelvink niet meer welkom
Sluiten