Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Entertainment 25 mei 2016 / 08:59 uur

Brad Pitt redt meisje dat bijna wordt platgedrukt

Een meisje dat bijna werd platgedrukt door de menigte, mag zich gelukkig prijzen. Ze werd op het nippertje gered door Brad Pitt toen ze net als veel andere fans bij de set van zijn nieuwste film Allied in Gran Canaria op de Canarische Eilanden was.

Geen lucht

Samen met een hoop andere bewonderaars stond het meisje achter een hek. Naar mate de ster dichterbij kwam, hoe luider mensen gingen juichen en hoe dichter de menigte tegen de afscheiding aandrukte. Omdat het kind vooraan stond, werd ze hard tegen het hek aangeduwd en kreeg ze geen lucht meer. Om zichzelf te redden, klom ze op het hek.

Volgens de Spaanse krant Canarias7.es was het een levensgevaarlijke situatie die niemand opmerkte. Pitt wel en samen met zijn lijfwachten bracht hij het meisje in veiligheid aan de andere kant van het dranghek. Daar kon ze weer op adem komen. Aan het incident heeft het kind niets overgehouden. Met dank aan de acteur.

Bekijk hieronder de beelden van de reddingsactie:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brad Pitt redt meisje dat bijna wordt platgedrukt
Sluiten