Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 31 mei 2016 / 14:15 uur

Amber Heard: ik ben geen chanteur, ik ben een held

De vechtscheiding tussen Johnny Depp en zijn vrouw Amber Heard is nog niet ten einde. De actrice is nu zelf met een verklaring naar buiten gekomen, waarin ze een ding duidelijk wil maken: ze is géén gold digger.

De actrice zegt zich verplicht te voelen te reageren op de „valse en negatieve aantijgingen” vanuit het kamp van Depp. Zo wordt er gezegd dat Heard een chanteur is die alleen uit is op Depp’s geld. Onzin, aldus een woordvoerder van de actrice. „Wij probeerden verstandig te zijn, maar Johnny’s team rende meteen naar de pers om Amber zwart te maken. Amber is een slachtoffer van huiselijk geweld en geen van haar acties zijn gedreven door financiële motieven."

Held

„Amber heeft jaren van mentale en lichamelijke mishandeling van Johnny moeten doorstaan”, zo luidt de verklaring volgens The Mirror. Daarnaast zou de 52-jarige acteur zijn vrouw expres afschilderen als een chanteur en een gold digger, omdat hij zich in het nauw voelt gedreven door de beschuldiging van huiselijk geweld. „Amber is een slachtoffer, Amber is een held”, aldus de verklaring.

Straatverbod

Heard vroeg vorige week een scheiding aan van Depp, na iets meer dan een jaar huwelijk. Kort daarna vroeg de actrice met succes een straatverbod tegen haar man aan, omdat hij haar zou hebben mishandeld. Het opvliegende karakter van Depp zou veel te maken hebben met het overmatige drugsgebruik waar Heard hem van beschuldigd. Depp’s ex-vriendin Vanessa Paradis, zijn dochter Lily-Rose en goede vriend Mickey Rourke verdedigden Depp openlijk, door te benadrukken dat zij Depp nooit als agressief, maar juist als rustig en zachtaardig kennen.

https://www.instagram.com/p/BF_YP_5BaCH/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amber Heard: ik ben geen chanteur, ik ben een held
Sluiten