Esther Zandberg
Esther Zandberg Entertainment 30 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Adele roept concertganger op om camera weg te leggen

Heb je behoorlijk wat geld betaald voor een concertkaartje voor Adele, wil je natuurlijk wel alles zoveel mogelijk vastleggen. Maar de zangeres is daar zelf een beetje klaar mee, zo blijkt uit beelden van een concert. Adele lijkt daar een bezoeker op haar plek te zetten: „Ik ben echt hier hoor!”

Als we iets van Adele weten, dan is het wel dat de zangeres geen probleem heeft met het uiten van haar mening. Zo ook bij dit concert tijdens haar Europese tour. Vlak voor het podium lijkt een vrouw te staan met camera en statief, iets wat de Britse Zangers niet erg kan waarderen. „Alsjeblieft, kun je die camera en het statief weg leggen? Ik ben echt hier hoor. Dit is geen DVD!”, zo zegt de zangeres.

Maar het filmen is niet het enige dat de Hello zangeres dwars zit. Het is vooral het feit dat de bezoeker door al het filmen niet lijkt te genieten van het optreden. „Ik zou het leuk vinden als je gaat genieten van mijn show. Er zijn genoeg mensen daarbuiten die wel heel graag naar binnen wilden.”

Wat vind jij? Heeft Adele gelijk of gaat de zangeres iets te ver?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Adele roept concertganger op om camera weg te leggen
Sluiten