Metro
Metro Entertainment 2 apr 2016 / 17:40 uur

Zwangerschapsgrap Gwen Stefani valt in slechte aarde

1 april was voor veel sterren de aanleiding om hun fans in het ootje te nemen. De grap van zangeres Gwen Stefani viel echter helemaal verkeerd. Op Instagram plaatste ze een foto van een echografie. “Het is een meisje”, stond erbij.

Met haar post wilde Gwen, die momenteel jurylid is in de Amerikaanse versie van The Voice, op een grappige manier inspelen op de geruchten die gaan dat ze zwanger zou zijn van haar vriend Blake Shelton.

Kritiek

Al snel kreeg Gwen kritiek. Een van haar volgers vond het ongepast tegenover mensen die geen kinderen kunnen krijgen om grappen te maken over zwangerschappen. “Dit is niet leuk. Je zou rekening moeten houden met vrouwen die problemen hebben met hun vruchtbaarheid”, schreef een andere volger. “Dit is GEEN 1 aprilgrap. Ik had je hoger ingeschat.” Een andere fan noemde de grap kinderachtig.

Reageer op artikel:
Zwangerschapsgrap Gwen Stefani valt in slechte aarde
Sluiten