Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 3 apr 2016

Winnares The Voice Kids: ‘nog nooit zangles gehad’

Voordat ze mee deed aan het programma The Voice Kids had de 13-jarige Esmée Schreurs nog nooit zangles gehad. Vrijdag avond won ze het programma en daarmee sleepte ze een studiebeurs van 25.000 euro binnen. Maandag volgt de Almelose gewoon weer lessen op school, alhoewel ze haar winst daar nog wel even groots gaat vieren.

Wat was je eerste reactie?
,,Ik geloofde het eigenlijk niet toen ik mijn naam hoorde. Ik had het echt niet verwacht want ik stond naast Selenay en Imani en die zijn echt heel goed dus ik dacht ook huh hebben ze wel de goede naam?”

Hoe is het om nu over straat te lopen in Almelo?
,,Ik ben gister gehuldigd in het Heracles stadion en toen mocht ik ook een rondje lopen. Iedereen wilde met me op de foto dus dat was echt wel leuk om mee te maken.”

Hoe was het om samen te werken met je coach Ilse de Lange?
,,Het was echt heel leuk en gezellig. Ze is echt een goede coach en ze heeft me super veel geleerd. Haar belangrijkste tip aan Jaco en mij: dat we in ons zelf moeten geloven. Ze zei dat we super goed zijn alleen dat moesten we zelf nog even geloven. Toen ik door was bij The Voice dacht ik wel misschien moet ik nu maar eens zangles gaan nemen, dus toen hebt ik dat gedaan. Daarvoor had ik nog nooit een zangles gehad.”

Wat is nu je volgende stap?
,,We gaan met de Voice Kids nog een single opnemen en ik hoop dat die dan heel veel geluisterd wordt. En ik wil natuurlijk zangeres worden dus ik hoop dat dat lukt!”

Weet je al wat je gaat doen met je studiebeurs?
,,Ik ga die zeker weten gebruiken om iets van mijn zangcarrière te maken.”

Is maandag weer een normale dag?
,,Ja ik moet wel weer naar school en heb gewoon les maar er is wel een feest en gaan het dus groot vieren.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Winnares The Voice Kids: ‘nog nooit zangles gehad’
Sluiten