Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 17 apr 2016 / 17:10 uur

Waylon reageert woedend op jurycommentaar It Takes 2

Het programma It Takes 2 zit vol verrassingen. Waar deelneemster Marlijn Weerdenburg vorige week nog alle lof kreeg voor haar uitvoering van Sia’s Chandelier, kreeg ze deze week iets minder lovend commentaar op Let It Be. En dat schiet buddy Waylon in het verkeerde keelgat.

Al tijdens de uitvoering van Let It Be, vindt Gordon dat het lijkt alsof Marlijn voorloopt in het nummer. ,,Nee, nee, dit is de Aretha Franklin uitvoering”, zegt Waylon trots tegen Gordon.

Maar ook de jury vond deze versie van het nummer niet zo goed als ze gewend zijn van Marlijn. ,,Ik vond het niet overal even supergaaf hier”, zegt Roel van Velzen over het optreden van Marlijn. ,,Ik raakte in het begin al in de war, omdat je daar zo achter de tel zong”, vervolgt John Ewbank over het optreden.

Tijdens het commentaar van Angela Groothuizen is Waylon, waarmee Marlijn samen oefende, het helemaal zat. Op hoge poten stormt de zanger woedend vanuit de kleedkamers de studio in om het voor Marlijn op te nemen. Het zorgt in ieder geval voor vermakelijke televisie…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waylon reageert woedend op jurycommentaar It Takes 2
Sluiten