Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 4 apr 2016

Vloggers maken kennis met de Grease cast

Vloggers namen vrijdagavond even de backstage van de musical Grease over. In het Nieuwe Luxor in Rotterdam waren onder andere de dochter van Humberto Tan: Julia Tan, Pamela Kroes van LifeWithPamela, Carlijn en Merle van carlijnandmerle en Teni Stepanosian van Fitbeauty.nl aanwezig. Ze zijn door Grease uitgenodigd om backstage te vloggen. Metro liep met de vloggers mee.

Samen met Pamela Kroes en Vajèn van den Bosch lopen we naar de kleedkamer van Vajèn, na wat gekletst te hebben wil Pamela eerst even een filmpje maken waarin ze laat zien dat ze samen met Vajèn is. ,,Hallo lieve kijkers, ik sta hier naast Vajèn uit de musical Grease!” Omdat Pamela op haar vlog een cover van het liedje Hopeloos verlang ik naar jou heeft staan, is ze uitgenodigd om te komen. Het liedje wordt in de musical door Vajèn gezongen, dus Pamela wil graag samen met Vajèn een stukje van het lied zingen. Met enorm veel volume en in één keer foutloos zingen ze samen het refrein. Pamela heeft ook nog wat vragen voor Vajèn van haar Twitteraars. Na een goede plek gevonden te hebben en haar moeder die filmt op een goede positie te hebben gezet stelt ze de vragen.

Grease Lightning

In het restaurant van het Luxor danst Julia Tan samen met Thunder Birds Joey Ferre en Martijn Vogel de Grease Lightning dans. De mannen zingen zelf want geen van beide heeft muziek, Joey heeft alleen een remix van het nummer op zijn telefoon: ,,voor in de kroeg!” Ze zijn creatief in het uitleggen van de pasjes: ,, Een beetje schudden met je kont zoals een kip.” Af en toe hebben de mannen zelf moeite met het herinneren van de passen. Dat zorgt wel voor hilarische momenten. Joey tegen Martijn: ,,Ja joh doe jij het zo elke avond?”

Het dansende drietal gaat nog even door maar wij gaan snel naar Teni. Ze maakt gezonde milkshakes met Pink Lady Renée de Gruijl en die willen we niet missen! Metro vroeg aan Teni waarom een milkshake? ,,Ik wilde wel iets doen wat past bij mijn vlog en in de film zie je ze ook vaak een milkshake drinken, wij hebben nu wel een gezonde milkshake gemaakt natuurlijk!”

Ferry Doedens

We kloppen ook nog even aan bij de kleedkamer van Ferry Doedens. Daar zitten Carlijn en Merle samen met Ferry en Tommie Christiaan Venneker. Carlijn en Merle zijn vrijwel altijd zingend te zien in hun vlogs. Nu zingen ze samen met Ferry en Tommie. Af en toe onderbreekt Ferry lachend het gezang: ,,Wacht, even opnieuw, ik doe het niet goed.” Een vlog heeft ook altijd een einde en de vloggers hebben daar al van tevoren over nagedacht. Carlijn vraagt of Ferry en Tommie Grease is the word kunnen zingen, dat wordt dan hun einde.

150.000

Afgelopen weekend werd Grease door de 150.000ste bezoeker bezocht. Maarten Brakel en zijn vriendin werden voor de musical verrast door hoofdrolspelers Ferry Doedens en Vajèn van den Bosch met een bloemetje en champagne. De musical nadert de laatste voorstellingen. Van 20 tot en met 30 april is Grease nog te zien in het RAI theater in Amsterdam. Bestel je kaartjes via deze link en maak kans op een ritje reuzenrad met niemand minder dan de hoofdrolspelers Tim Douwsma en Vajèn van den Bosch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vloggers maken kennis met de Grease cast
Sluiten