Andrea Peelen
Andrea Peelen Entertainment 8 apr 2016 / 14:05 uur

Video: ‘kofferguys’ repeteren voor Miljoenenjacht

Het is zover: de eerste repetitie van de kofferguys is achter de rug. De mannen, die in de uitzending van aanstaande zondag van de trap af zullen komen lopen, lieten zich allemaal van hun beste kant zien.

https://www.facebook.com/postcodeloterij/videos/1318670954813538/

Oproep

Eind maart liet Linda de Mol weten dat wanneer de oproep van Johanna Krommerie meer dan 260.000 likes zou krijgen, ze voor één keer mannelijke dragers in de show zou gebruiken. En zo geschiedde. We moeten nog een paar dagen wachten, maar aan de repetitie te zien, word je hier vanzelf voor beloond!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: ‘kofferguys’ repeteren voor Miljoenenjacht
Sluiten