Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 14 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Trijntje opnieuw in afgekeurde songfestivaljurk

De zwarte jurk met het diepe decolleté, die Trijntje Oosterhuis droeg tijdens de repetities van het Eurovisie Songfestival, haalt ze komend weekend weer uit de kledingkast. Voor het zangprogramma It Takes 2 hijst de zangeres zichzelf weer in het veelbesproken kledingstuk.

Blauwe pruik

Met Jan Versteegh brengt Trijntje het nummer The Lady Is A Tramp van Tony Bennett en Lady Gaga ten gehore. Lady Gaga had destijds blauw haar, wat Trijntje deed besluiten een blauwe pruik op te zetten. „Als je die pruik opzet, hoort daar ook een jurk bij. En welke kun je nou het beste aandoen? De songfestivaljurk die het net niet gehaald heeft”, daagde Jan zijn duetpartner uit. „Gaat ze natuurlijk nooit doen.”

Tot grote verbazing van het publiek, de jury, de andere deelnemers en presentator Gordon verscheen Trijntje toch in de weinig verhullende jurk. Trijntjes grap is zaterdagavond te zien in It Takes 2.

https://twitter.com/o2377/status/614160407222063104

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Trijntje opnieuw in afgekeurde songfestivaljurk
Sluiten