Eefje van Son
Eefje van Son Entertainment 6 apr 2016

Tienerband MainStreet gooit handdoek in de ring

De tienerband MainStreet heeft na vijf jaar laten weten te stoppen met hun muziekcarrière. De reden? Nu het viertal de magische leeftijd van 18 heeft bereikt „hebben ze het gevoel dat ze in Nederland wel alles hebben bereikt.” Dit hebben ze woensdagavond in RTL Boulevard laten weten.

Maar Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden verlaten natuurlijk niet zomaar het toneel. De bandleden zullen binnenkort een ‘goodbye single’ uitbrengen en ook zal het aan een afscheidsconcert niet ontbreken, deze is op 19 juni in de Tivoli in Utrecht.

MainStreet kent een lange geschiedenis. De jongens deden in 2011 individueel mee aan The Voice Kids, maar kwamen stuk voor stuk niet in de volgende ronde terecht. Niet het succes waar ze op hoopten natuurlijk, dus besloten ze contact te houden en niet veel later een eigen bandje op te richten. Die keer wel met succes!

Reünie

Toen dertien jaar oud en nu gaan ze alweer hun eigen weg. De boyband breekt waarschijnlijk heel wat vrouwenhartjes in Nederland, maar dames niet getreurd: de jongens hebben aangegeven ‘voorlopig’ te stoppen, dus een dikke, vette reünie zit er misschien wel in. „Ik en mijn bandmaatjes beseffen nog niet zo goed wat ons nieuws teweeg gaat brengen”, aldus Nils, één van de zangers.

In ieder geval heeft MainStreet een succesvolle carrière achter de rug, naast drie uitgebrachte albums, kijken Nils, Daan, Owen en Rein met heel veel plezier terug op het feit dat ze in het voorprogramma stonden van wereldster Justin Bieber.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Tienerband MainStreet gooit handdoek in de ring
Sluiten