Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 28 apr 2016 / 13:07 uur

Tabloid: Prince had aids en weigerde behandeling

Popicoon Prince deed op 21 april 2016 de wereld versteld staan met zijn plotselinge dood. Volgens het Amerikaanse blad National Enquirer is de zanger zes maanden geleden gediagnosticeerd met aids. Hij zou een behandeling hebben geweigerd omdat hij dacht dat god hem zou genezen.

‘Prince was al tijdje bezig met voorbereiding dood’

De zanger, die Jehovah’s getuige was, schijnt in de jaren negentig met het hivvirus zijn besmet en zes maanden geleden aids hebben gekregen, zeggen anonieme bronnen tegen de Amerikaanse tabloid. Prince zou al een tijdje bezig zijn geweest om zich voor te bereiden op zijn dood. Er wordt beweerd dat hij een medische behandeling zou hebben geweigerd. „God kan mij genezen”, aldus National Enquirer.

Verslaafd aan pijnstillers

Het muzikale genie zou in de laatste dagen van zijn dood nog maar 36 kilo hebben gewogen. Dokters meldden dat zijn bloedwaarden extreem laag waren en dat zijn lichaamstemperatuur tot 34,4 graden was gezakt. Ook had hij een tekort aan ijzer en was hij zeer zwak. Het schijnt dat Prince verslaafd raakte aan de pijnstiller Percocet. Hij gebruikte deze medicijnen om zijn pijn te bestrijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Tabloid: Prince had aids en weigerde behandeling
Sluiten