Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 3 apr 2016 / 15:40 uur

Serie I Am Cait wint prijs

Caitlyn Jenner heeft een prijs gewonnen voor haar serie I Am Cait. Ze ontving de eer van Outstanding Reality Program samen met Jazz Jennings, en haar realityserie I Am Jazz. Deze onderscheiding kregen ze van de Amerikaanse organisatie voor homerechten GLAAD tijdens de GLAAD Media Awards.

In januari werd bekend dat I Am Cait was genomineerd voor de prijs. Jenner twitterde toen hoe trots ze was.

Het eerste seizoen van de realityserie van Caitlyn liet zien hoe de transitie van Caitlyn verliep. Op die manier heeft ze zich aan de wereld voorgesteld. In het tweede seizoen is het dagelijks leven van Caitlyn te volgen waarin ze samen met haar vrienden strijdt voor de acceptatie van de LGBT-gemeenschap.

https://www.youtube.com/watch?v=75tac15W8Kc

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Serie I Am Cait wint prijs
Sluiten