Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Entertainment 29 apr 2016 / 19:00 uur

Rihanna en Calvin Harris droppen nieuwe zomerhit

Ken je het nummer We Found Love van Calvin Harris en Rihanna nog? Vast wel, want het was Rihanna’s grootste hit ooit, met een nummer 1 notitie in de United World Chart voor maar liefst 14 weken en bijna 600 miljoen (!!) views op YouTube. Goed nieuws, want vrijdag is er een gloednieuwe single van het gouden duo uitgebracht. En dat kan wel eens de zomerhit van 2016 worden.

Donderdag werd er al een kleine teaser van het nummer geplaatst, maar vandaag kun je de hele versie van This Is What You Came For luisteren via YouTube, Spotify en alle andere kanalen. De single is anders dan we gewend zijn van hitmachine Calvin Harris: namelijk met een vrolijk tropical house tintje, een genre dat op dit moment ongekend populair is.

Of het nummer goed gaat scoren? Het lijkt er wel op. De track heeft vrijdag al in 36 landen de nummer 1 positie in de iTunes charts behaald. Hoe het er nu naar uitziet zou het dus wel eens heel goed zo kunnen zijn dat Calvin Harris dit jaar wederom de best verdienende dj van deze planeet gaat worden. En terecht, want het nummer is nu al niet meer uit ons hoofd te krijgen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Rihanna en Calvin Harris droppen nieuwe zomerhit
Sluiten