Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 11 apr 2016 / 16:43 uur

Pechvogel Miljoenenjacht is zoon Quote-500-miljonair

Veel mensen leefden zondagavond mee met Folkert, de onfortuinlijke student die slechts 9000 euro won bij Miljoenenjacht. Gelukkig blijkt nu dat we ons geen zorgen hoeven te maken dat hij op een dieet van water en brood moet.

De 23-jarige student blijkt namelijk een zoon van een Quote 500-miljonair, meldt Televizier maandag. Vader Pieter Bas Mijnster stond in 2011 nog in de lijst met een vermogen van 65 miljoen euro en moeder Madelon heeft in die periode zelfs een tijdje deelgenomen aan het RTL-programma Fortuinlijke Vrouwen.

Toegegeven, de Quote-notering van pa Mijnster ligt alweer een tijdje achter hem, dus wellicht moest zoon Folkert weer zorgen voor wat kaviaar op de plank. Dat liep helaas anders af: de Amsterdamse student koos zondagavond precies alle koffers waar het grote geld in zat, waardoor hij naar huis ging met ‘slechts’ 9000 euro. Daar kan je niet veel designertassen van kopen, maar gelukkig nam Folkert zijn mislukte deelname sportief op.

Zie hier de beelden van zondagavond.

Reageer op artikel:
Pechvogel Miljoenenjacht is zoon Quote-500-miljonair
Sluiten