Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 22 apr 2016 / 10:35 uur

Pamela Anderson in film Baywatch

De opnames van de nieuwe film van Baywatch zijn in volle gang. We wisten al dat David Hasselhoff terug zou keren in de film, maar nu is ook bekendgemaakt dat we Pamela Anderson weer kunnen zien schitteren.

Producent en hoofdrolspeler Dwayne Johnson, The Rock, maakte dat vrijdag via Instagram bekend.

View this post on Instagram

She introduced the world to "CJ Parker" and became one of the most iconic characters of a generation – for the most successful TV show of all time. A pleasure to welcome (as gorgeous as ever) Pamela Anderson to our #BAYWATCH cast. We couldn't have made this movie without you. Welcome home. Thrilled you had a blast with us! #BAYWATCH MAY 19, 2017. #PamAnderson #OS #OriginalSmokestack

A post shared by therock (@therock) on

Welke rollen Anderson en Hasselhoff gaan vervullen, is nog onduidelijk. De actrice speelde in de serie van 1992 tot 1997 als CJ Parker. De rol die Hasselhoff altijd speelde, wordt nu vervuld door Johnson, dus hij keert zeker niet terug in zijn oude rol.

De film wordt geregisseerd door Seth Gordon (Horrible Bosses) en verschijnt 19 mei 2017 in de bioscoop.

Bekijk hieronder de cast uit de originele serie en de nieuwe cast voor de film.

V.l.n.r. Jon Bass, Priyanka Chopra , Dwayne Johnson, Kelly Rohrbach, Ilfenemh Hadera en Zac Efron

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pamela Anderson in film Baywatch
Sluiten