Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 9 apr 2016 / 10:16 uur

Nicolas Cage op de vuist met Mötley Crüe-rocker

Een nogal gênant momentje voor Nicolas Cage. De acteur ging op de vuist met een bekende rocker, naar verluidt vanwege een vrouw.

Op de beelden, die TMZ gepubliceerd heeft, is te zien hoe Cage en Mötley Crüe-voorman Vince Neil naar elkaar schreeuwen. Vervolgens pakt Cage de 55-jarige rocker in een houdgreep, voordat omstanders ingrijpen.Echt een serieus gevecht wordt het niet, Cage en Neill zijn namelijk goede vrienden. ,,Stop hiermee, ik hou van je”, snauwt Cage Neill toe.

Handtekening

Volgens de entertainmentwebsite begon de ruzie toen Neil een vrouw lastig viel. De dame zou Cage om een handtekening hebben gevraagd, waarna Neil achter haar kwam staan en haar aan haar haren op de grond trok. Moraalridder als hij is, zou de 52-jarige Cage de rocker vervolgens mee naar buiten hebben genomen en hem buiten het zicht van de camera een paar klappen hebben gegeven.

Neil heeft naar verluidt een waarschuwing van de politie gehad. Het is niet duidelijk hoe het met de fan gaat.

Reageer op artikel:
Nicolas Cage op de vuist met Mötley Crüe-rocker
Sluiten