Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 10 apr 2016 / 09:15 uur

Marlijn maakt verpletterende indruk bij It Takes 2

Marlijn Weerdenburg is niet alleen goed in acteren en spelletjes spelen (ze was finalist in het 15e seizoen van Wie Is De Mol), de actrice is ook nog eens de ster van zaterdagavondshow It Takes 2. Marlijn liet social media ontploffen toen zij zaterdag haar versie van Sia’s Chandelier vertolkte.

Chandelier was uitgekozen door haar goede vriend en medekandidaat bij WIDM, Rik van de Westelaken. ,,Godverdomme” was het eerste wat jurylid John Ewbank er verwonderd uitgooide toen Marlijn haar laatste noten gezongen had.

Onder de indruk

Ook de twee andere juryleden van It Takes 2, Angela Groothuizen en Roel van Velzen, waren diep onder de indruk van de versie die Marlijn samen met Waylon ten gehore bracht. ,,Je blies ons omver. Dit was denk ik jouw beste optreden op dit podium tot nu toe”, aldus Van Velzen tegen Marlijn.

Marlijn kreeg van de jury twee keer een 9,5 en een 9 voor haar optreden. Gemist, of gewoon net als wij verslaafd aan deze versie van Chandelier? Bekijk het optreden van Marlijn hieronder terug.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Marlijn maakt verpletterende indruk bij It Takes 2
Sluiten