Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 13 apr 2016 / 16:07 uur

Linda: ‘Kofferguys keren misschien wel terug’

Goed nieuws voor alle vrouwen (en mannen) die zondag zwijmelend voor de televisie zaten voor de Postcode Loterij Miljoenenjacht met de kofferguys. Er komen in de toekomst wellicht nog meer uitzendingen met mannen die de gouden koffertjes dragen!

Dit verklapt Linda de Mol dinsdag aan RTL Boulevard. Het programma werd zondag zo goed bekeken (met 2,8 miljoen kijkers de best bekeken aflevering ooit), dat de presentatrice andere edities overweegt. „Ik weet het niet. We gaan eens overleggen. Misschien is het een idee om het heel af en toe eens te doen als en leuk extraatje”, zei ze tegen het showbizzprogramma.

Op Twitter regende het positieve reacties over de kofferguys.

Al vonden sommige mensen dat het allemaal wel iets bloter mocht.

Hoewel de mannen voor een kijkcijferrecord zorgden, lijkt het erop dat De Mol toch echt de dames achter de koffers prefereert. „Ik vind het wel leuk eerlijk gezegd, maar die meisjes in die gouden jurkjes horen natuurlijk wel heel erg bij Miljoenenjacht. Je merkt ook wel dat het een vak is wat ze doen. De jongens deden het goed, maar zo strak als de dames naar beneden kwamen op die hogen hakken en zonder naar de trap te kijken, ging het nou ook weer niet. Het moest een paar keer over.”

Nog heel even oefenen dus, guys, dan zien we jullie graag terug in het volgende seizoen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Linda: ‘Kofferguys keren misschien wel terug’
Sluiten