Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 10 apr 2016

Lil’ Kleine in de clinch met KLM

Lil’ Kleine heeft weer eens mot, deze keer met KLM. De Nederlandse rapper roept zijn fans op Twitter op om nooit meer met KLM te vliegen en noemt de Nederlandse vliegtuigmaatschappij een ,,kutmaatschappij”. Op vragen van KLM, waarmee de maatschappij probeert om het één en ander duidelijk te krijgen, wordt echter niet gereageerd.

Lil’ Kleine moest zaterdag klaarblijkelijk een vliegtuig van KLM halen, maar was volgens hem ,,1 seconde te laat om te boarden”. Het vliegtuig vertrok zonder Lil’ Kleine en aanhang, waardoor de rapper opnieuw vier tickets á 400 euro moest aanschaffen. ,,Schandalig hoe jullie met je klanten omgaan”, meldt de boze rapper op Twitter.

Op de vraag van KLM of Lil’ Kleine misschien kan doorgeven wat de reden was dat de rapper en zijn aanhang te laat waren, wordt door Lil’ Kleine echter niet gereageerd. De woedende tweets van Lil’ Kleine zijn voor twitteraars daarom voornamelijk voer voor honende woorden jegens de populaire rapper. Wij zijn benieuwd of dit akkefietje nog een staartje krijgt…

https://twitter.com/i/status/718922723204968448

https://twitter.com/i/status/719094916564062208

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lil’ Kleine in de clinch met KLM
Sluiten