Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 17 apr 2016

John Legend is vader geworden

Zanger John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen zijn ouders geworden. Dochter Luna Simone Stephens is donderdag geboren.

Luna is het eerste kind van John en Chrissy. De twee maakten het nieuws bekend via social media. John Legend plaatste zondag een tweet over de kleine spruit en Chrissy plaatste een foto van de geboorteaankondiging op Instagram met het bijschrift: ,,Luna Simone Stephens, we zijn zo verliefd op jou! En slaperig. Heel erg slaperig.”

In oktober maakten John en Chrissy bekend dat zij een kindje verwachtten. Dit gebeurde na een moeizame periode om zwanger te worden, iets waar het koppel nooit een geheim van maakte. Uiteindelijk raakte Chrissy in verwachten door middel van IVF.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
John Legend is vader geworden
Sluiten