Andrea Peelen
Andrea Peelen Entertainment 8 apr 2016 / 07:10 uur

Is deze Duitse hunk de nieuwe vlam van Sabia?

Sabia Boulharouz (38) heeft er een aantrekkelijke collega bij. Ze gaat voor de Duitse zender ProSieben een kookprogramma presenteren met een Duitse, vrijgezelle hunk: Leonard ‘The Bachelor’ Freier (31). En de twee hebben nu al een goede klik.

Leonard bevestigde eerder op de site van ProSieben dat hij en Sabia gaan samenwerken. „Het klopt! Ik heb Sabia recent leren kennen. We hebben samen gedraaid voor het kookprogramma en ik heb me enorm geamuseerd met haar. Het is een erg leuke, sympathieke vrouw.”

Leonard heeft al laten ontvallen dat hij naarstig op zoek is naar een vrouw in zijn leven. Sabia zelf heeft nog geen reactie gegeven op de samenwerking. Eerder gaf ze nog aan te druk te zijn voor een man. „Daarvoor is mijn leventje te turbulent.”

The Bachelor

Leonard – sportinstructeur in het dagelijks leven – heeft niet alleen een flink wasbordje, maar ook een deelname aan The Bachelor in the pocket. In 2016 streden 22 dames om de liefde van het Duitse lekkere hapje. Of Sabia lang de charmes van de fitnessgoeroe en hobbykok kan weerstaan, is dus nog maar de vraag.

De kookshow die Sabia en Leonard gaan presenteren heet Grill den Henssler en is vanaf mei te zien op de Duitse tv.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is deze Duitse hunk de nieuwe vlam van Sabia?
Sluiten