Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 4 apr 2016 / 15:55 uur

Hoera! Eerste Temptation Island-baby op komst

De Nederlandse Kirsten Kievit en Regilio Jacobs, twee sterren uit het realityprogramma Temptation Island, verwachten samen een kindje. Dat heeft RTL bevestigd aan RTL Boulevard.

Hoe lang Kirsten al zwanger is, is niet bekend. Samen met haar vriend Regilio zorgde Kirsten voor een van de weinige succesverhalen in het televisieprogramma, dat bekend staat als ‘de ultieme relatietest’. De twee zaten negen dagen – gescheiden van elkaar – op een eiland, met vrijgezelle verleiders en wisten daar prima uit te komen.

Als kers op de taart vroeg Regilio zijn geliefde aan het einde van de laatste uitzending ten huwelijk. Kirsten barstte in tranen uit en zei vervolgens volmondig ‘ja’. ,,Temptation Island had voor mij niet mooier kunnen eindigen.’’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Hoera! Eerste Temptation Island-baby op komst
Sluiten